Past Events

Ракометен камп „Кирил Лазаров 7“ - 2018

20 Jun 12:00 - 02 Jul 15:00 20 Jun 12:00 - 02 Jul 15:00 - Skopje Skopje
Handball Camp Kiril Lazarov 7 Handball Camp Kiril Lazarov 7
Драги наши верни и идни кампери, почитувани родители и пријатели Со особена гордост и задоволство Ви го најавуваме четвртото издание на најдоброорганизираниот ракометен камп на...   More info


© 2018 Siguez