Past Events

Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

11 Nov 09:30 - 16:30 11 Nov 09:30 - 16:30 - Skopje Skopje
Hotel Aleksandar Palace Hotel Aleksandar Palace
ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100 ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на во   More info


© 2017 Siguez