Past Events

Граѓански објектив / Objektivi Qytetar / Civic Lenses

18 Nov 11:30 - 18:00 18 Nov 11:30 - 18:00 - Skopje Skopje
Hotel City Park Hotel City Park
УЧЕСТВУВАМЕ, НАБЉУДУВАМЕ, ИЗВЕСТУВАМЕ! Учествуваме, набљудуваме, известуваме! е слоганот на новата серија регионални семинари за граѓанско новинарство кои ЦИВИЛ ги организира во...   More info


© 2017 Siguez