Past Events

Хармонизација на ЗОУП со Законот за Управни спорови

20 Sep 10:30 - 21 Sep 14:00 20 Sep 10:30 - 21 Sep 14:00 - Skopje Skopje
Hotel Continental - Skopje Hotel Continental - Skopje
Почитувани, Ни претставува особена чест и задоволство да Ве поканиме да учествувате на еднодневниот семинар посветен на тема: Хармонизација на Законот за општа управна постапка...   More info


© 2017 Siguez