Past Events

ЈАС МОЖАМ - Мотивациски Семинар со Снежана Билко

20 Apr 18:00 - 22:00 20 Apr 18:00 - 22:00 - Skopje Skopje
Hotel Square Hotel Square
Мотивациски Семинар со СНЕЖАНА БИЛКО ,,ЈАС МОЖАМ,, Почитувани, Ве поканувам на мојот следен мотивациски семинар под наслов ,,ЈАС МОЖАМ,, на 20.04.2018 во ,,Хотел Сквер,, Скопје...   More info


© 2018 Siguez