Past Events

Пренатална Јога ( Јога за Трудници )

10 Apr 16:45 - 31 Jul 18:00 10 Apr 16:45 - 31 Jul 18:00 - Skopje Skopje
Inside Yoga Inside Yoga
ПРЕНАТАЛНА ЈОГА (ЈОГА ЗА ТРУДНИЦИ) Дали сте бремени и во потрага по начини да се релаксирате или да останете во форма? Дали можеби размислувате за јога за трудници? Ако да, добро...   More info

Работилница: Цртање Мандали

14 Apr 17:00 - 20:00 14 Apr 17:00 - 20:00 - Skopje Skopje
Inside Yoga Inside Yoga
Мандалата е спиритуален и ритуален симбол употребуван во различни источни древни култури како во Хиндуизмот, Будизмот, Таозмиот и тн. Преку вид на дијаграм или графикон, на геомет   More info

Škola NeKuvanja u Skoplju/ Школо за НеГотвење прв пат во Скопје

05 May 12:00 - 15:00 05 May 12:00 - 15:00 - Skopje Skopje
Inside Yoga Inside Yoga
Школо за Не-готвење во Скопје! Школо за Не-готвење ќе се одржи на 5-ти мај од 12-15 часот во просториите на Inside Yoga. Работилницата ќе биде во времетраење од 3 часа и е о   More info


© 2018 Siguez