Past Events

ЈОГА НИДРА

16 Feb 19:00 - 20:00 16 Feb 19:00 - 20:00 - Skopje Skopje
Joga Studio Delfy Spirit Joga Studio Delfy Spirit
Дали некогаш сте се затекнале во состојба на акутен психофизички стрес, кога телото ви е уморно, а умот во непрекината работа? Во состојба во која сонот никако не ве совладува, а...   More info


© 2018 Siguez