Past Events

Skopje Cinema City - Spring Edition 2018

20 Apr 20:00 - 21 Apr 23:00 20 Apr 20:00 - 21 Apr 23:00 - Skopje Skopje
Kinoteka na Makedonija Kinoteka na Makedonija
Филмскиот фестивал за музички документарни филмови Skopje Cinema City на 20 и 21 април го организира својот втор настан во 2018 г или Пролетното издание (The Spring Edition). П   More info

Филмски фестивал за деца и млади (БУФ)

23 Apr 12:00 - 28 Apr 15:00 23 Apr 12:00 - 28 Apr 15:00 - Skopje Skopje
Kinoteka na Makedonija Kinoteka na Makedonija
Седумката е број со посебно значење скоро во сите култури. Имено, тој е среќен број. За нас, бројот седум оваа година, исто така, има посебно значење зашто во април, во Кинотека...   More info


© 2018 Siguez