Past Events

Едукативна работилница за Доење во Скопје

20 Sep 18:30 - 20:30 20 Sep 18:30 - 20:30 - Skopje Skopje
Lulka Lulka
Почитувани (идни) родители! Ве покануваме на септемвриската eдукативна работилница за Доење во организација на НВО Лулка која се одржува традиционално во Скопје! Бројот на прису   More info


© 2017 Siguez