Past Events

Електро-акустичен концерт

12 Apr 20:00 - 23:00 12 Apr 20:00 - 23:00 - Skopje Skopje
Makedonska Filharmonija Makedonska Filharmonija
Електро-акустичен концерт Автор и диригент: Џијан Емин Концертот е во соработка со Здружение на џез-музичари на Маке   More info

Јосипа Лисац 50 години кариера // 20.04.2018

20 Apr 20:00 - 23:00 20 Apr 20:00 - 23:00 - Skopje Skopje
Makedonska Filharmonija Makedonska Filharmonija
ПОСЛЕДНА СТАНИЦА НА ПРОСЛАВАТА 50 ГОДИНИ КАРИЕРА НА ЈОСИПА ЛИСАЦ-ГАЛА КОНЦЕРТ ВО НОВАТА КОНЦЕРТНА САЛА НА МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА! Драги пријатели, Огромно задоволство ни е да...   More info

Peter Bence ● Skopje, Makedonska Filharmonija ● 31.05.2018

31 May 20:00 - 23:00 31 May 20:00 - 23:00 - Skopje Skopje
Makedonska Filharmonija Makedonska Filharmonija
Таксират Фестивал 2.0. ви го претставува Peter Bence , новата светска музичка сензација, за прв пат со концерт во Македонија Скопје Македонска Филхармонија, 31.05.2018...   More info

Bryan Ferry во Скопје // 09.09.2018

09 Sep 20:00 - 23:00 09 Sep 20:00 - 23:00 - Skopje Skopje
Makedonska Filharmonija Makedonska Filharmonija
BRYAN FERRY ВО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА-9 СЕПТЕМВРИ 2018! Драги пријатели, Со задоволство ве информираме дека човекот наречен King of the cool-BRYAN FERRY доаѓа во Скопје да испо   More info


© 2019 Siguez