Past Events

Обука: Лидерство во акција

18 Sep 08:30 - 26 Sep 16:00 18 Sep 08:30 - 26 Sep 16:00 - Skopje Skopje
Mariott Mariott
Пријавувањето е во тек! Формата на обуката е прилагодена за жени во бизнис. Целата програма е организирана во 2 тренинг сесии, секоја во траење од 2 дена, со пауза помеѓу сесиите...   More info


© 2017 Siguez