Past Events

Среќна Среда во Градска Кафана Сопотско

15 Nov 21:00 - 16 Nov 00:00 15 Nov 21:00 - 16 Nov 00:00 - Skopje Skopje
Meze Bar Sopotsko Meze Bar Sopotsko
Традицијата продолжува, повелете на неодоливата Понуда 300 во пријатна и топла атмосфера исполнета со звуците на чалгијата. Повелете и уживајте како секој ден да е викенд. Жива...   More info


© 2017 Siguez