Past Events

ValenTango ft. Kalevala

14 Feb 20:00 - 15 Feb 00:30 14 Feb 20:00 - 15 Feb 00:30 - Skopje Skopje
MKC Club & Restaurant MKC Club & Restaurant
Љубовта ја славиме секој ден, а оваа Среда ве каниме да ја уживаме љубовта заедно со танго игранка и музичко-танцово патување по светот со инспиративните звуци на Калевала (Јасна...   More info

Kalevala Valentine

14 Feb 21:00 - 15 Feb 01:30 14 Feb 21:00 - 15 Feb 01:30 - Skopje Skopje
MKC Club & Restaurant MKC Club & Restaurant
Музичко-танцово патување по светот со инспиративните звуци на Калевала (Јасна Николовска Овчаровска singer; Владимир Овчаровски guitar; Зоран Павлоски double bass; Горан Спасевски...   More info


© 2018 Siguez