Past Events

30 Години Комити Запад - 70 Години ФК Вардар

19 Nov 18:00 - 20 Nov 20:00 19 Nov 18:00 - 20 Nov 20:00 - Skopje Skopje
Nacionalna Arena - Filip 2 Nacionalna Arena - Filip 2
ФК ВАРДАР ФК Пелистер... Натпревар којшто во едно не така далечно минато предизвикуваше огромен интерес во цела Македонија, натпревар кој почна да се развива во едно вистинско фу   More info


© 2017 Siguez