Past Events

Аштанга и Хата Винјаса Јога во Тафталиџе - нова сезона!

11 Sep 18:00 - 19:30 11 Sep 18:00 - 19:30 - Skopje Skopje
Namaste Yoga Namaste Yoga
Здраво дечки! На почеток сакам да ви се заблагодарам на сите што ми пишувавте и сакате да практикуваме јога заедно 3 Сите вие сте ми инспирација и потврда дека сме го одбрале...   More info

Меѓународно Сертифицирана Обука за Јога Учители

23 Sep 07:30 - 05 Oct 21:00 23 Sep 07:30 - 05 Oct 21:00 - Skopje Skopje
Namaste Yoga Namaste Yoga
Следи го своето срце и продлабочи го своето знаење и разбирање за јогата. Стани светски сертифициран, инспиративен јога учител и направи го овој свет подобро место за живеење п   More info


© 2017 Siguez