SKI Opening Val-Thorens season 2017/18

17 Nov 19:00 - 26 Nov 22:00 17 Nov 19:00 - 26 Nov 22:00 - Skopje Skopje
Nehar Travel Nehar Travel
FIRST MINUTE ЦЕНА 299€Пакет аранжманот вклучува: превоз од Скопје, седум дневно сместување во студија и шест дневен скипас. Оваа година со Нехар Травел скијајте во најголемио   More info

Les 2 Alpes 06-13 January 2018

05 Jan 21:00 - 14 Jan 15:00 05 Jan 21:00 - 14 Jan 15:00 - Skopje Skopje
Nehar Travel Nehar Travel
Јануарско скијање на вториот најстар ски центар во Европа после Шамони, а воедно и еден од највисоките со глечерот на висина од 3600м. (тука се скија и во лето) Град со околу 2000...   More info

Tignes & Val d' Isere 02-11 February

02 Feb 21:00 - 11 Feb 00:00 02 Feb 21:00 - 11 Feb 00:00 - Skopje Skopje
Nehar Travel Nehar Travel
На само 5км од француско-италијанската граница, се наоѓа еден од најатрактивните скијачки центри во Франција Espace Killy, именуван по трократниот олимписки шампион Jean-Claude...   More info


© 2017 Siguez