IEEEXtreme 11.0

14 Oct 02:00 - 15 Oct 02:00 14 Oct 02:00 - 15 Oct 02:00 - Skopje Skopje
Netcetera Netcetera
IEEExtreme 11.0 е глоблен натпревар каде што тимови составени од IEEE членови (студенти) се натпреваруваат во 24-часовен програмерски хакатон во решавање на проблеми. Надгледуван...   More info


© 2017 Siguez