PS4 Турнир FIFA 18 - part 4

11 Feb 13:30 - 18 Feb 19:00 11 Feb 13:30 - 18 Feb 19:00 - Skopje Skopje
ODAX ODAX
За наградите, прецизни бројќи ќе има кога ќе заврши пријавувањето (09.02.2018). 1во место 7.200 до 11.500 2ро место 4.800 до 8.000 3то место 2.400 до 4.000 -За најлошата екипа ќе...   More info


© 2018 Siguez