Past Events

Oсновна обука за Еу проекти (Фокус: Проект за туризмот - Плркт)

14 Apr 09:30 - 15 Apr 16:30 14 Apr 09:30 - 15 Apr 16:30 - Skopje Skopje
Proefekt Proefekt
Обуката од циклусот Обуки за планирање и пишување на предлог проекти за повици за грантови од ЕУ и други донатори, се организира на: -14-15 април 2018 (сабота недела), Основна...   More info

Напредна обука за пишување на ЕУ предлог проекти

17 Apr 09:30 - 19 Apr 16:30 17 Apr 09:30 - 19 Apr 16:30 - Skopje Skopje
Proefekt Proefekt
Следната напредна Обука за пишување на предлог проекти од ЕУ и други донатори ќе се одржи на -17-19 Април (вто.-чет), во рамките на која се организира и бесплатна сесија на 17...   More info


© 2018 Siguez