Skopje Design Week 2017 - Country in Focus: Hungary

22 Nov 09:00 - 26 Nov 12:00 22 Nov 09:00 - 26 Nov 12:00 - Skopje Skopje
Public Room Public Room
This year's country in focus at the Skopje Design Week is Hungary, with the Shaping Hungary Design in the 21st Century exhibition. http:/www.ministryofpleasure.net/CountryinFocus...   More info

Skopje Design Week 2017

22 Nov 20:00 - 26 Nov 00:00 22 Nov 20:00 - 26 Nov 00:00 - Skopje Skopje
Public Room Public Room
Како и секоја година, така и оваа, сo огромна радост ви го претставуваме новото издание на Неделата на дизајн во Скопје! Ве покануваме на креативно, 5-дневно, 24-часовно   More info

Beaujolais Nouveau Wine Tasting

30 Nov 20:00 - 01 Dec 00:00 30 Nov 20:00 - 01 Dec 00:00 - Skopje Skopje
Public Room Public Room
Новото Божоле пристигна во Македонија! Јавна Соба и Братството Божоле во Македонија ве поканува на дегустација на Beaujolais nouveau 2017 вино надополнето со вкусна храна во четв   More info


© 2017 Siguez