Crveni Karton и Kaktus во Rock Club Shadows!

30 Sep 23:30 - 01 Oct 04:00 30 Sep 23:30 - 01 Oct 04:00 - Skopje Skopje
Rock Club Shadows Rock Club Shadows
Crveni Karton доаѓаат во Rock Club Shadows! Одлична музика и незаборавна забава се неизбежни! Локална поддршка: Кактус Старт: 23:30 Влез: 100ден Keep rocking on...   More info

Grai, SatanaKozel и Harkem во Скопје!

03 Oct 20:00 - 04 Oct 01:00 03 Oct 20:00 - 04 Oct 01:00 - Skopje Skopje
Rock Club Shadows Rock Club Shadows
Руските фолк метал групи Грај, Сатанакозел и Анабиоз во Скопје! Со огромно задоволство сакаме да ви претставиме концерт не на еден руски фолк метал бенд. Не ни на два руски фолк...   More info

Жута Минута, Комунална Хигиена и Прв Ред во Rock Club Shadows!

07 Oct 23:00 - 08 Oct 04:00 07 Oct 23:00 - 08 Oct 04:00 - Skopje Skopje
Rock Club Shadows Rock Club Shadows
Svi dok spavaju, Zuta Minuta vo Shadows buku stvaraju! Повелете на целовечерно мастење! Локална поддршка: Комунална Хигиена и Прв Ред Старт: 23:00 Влез: 100ден Keep rocking on...   More info


© 2017 Siguez