Past Events

Академија за Визуелни Уметности

20 Nov 00:00 - 16:30 20 Nov 00:00 - 16:30 - Skopje Skopje
Seavus Education and Development Center Seavus Education and Development Center
АКАДЕМИЈА ЗА ВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ ___________________________________ ПРОГРАМА: СЕМЕСТАР I 240 часа ФИЛОЗОФИЈА Стефан Сидовски Сидо ФОТОГРАФИЈА Дејан Џолев ИЛУСТРАЦИЈА АDOBE...   More info

Академија за Моден Дизајн

20 Nov 17:00 - 20:30 20 Nov 17:00 - 20:30 - Skopje Skopje
Seavus Education and Development Center Seavus Education and Development Center
АКАДЕМИЈА ЗА МОДЕН ДИЗАЈН ____________________________________________________ ПРОГРАМА: СЕМЕСТАР I 240 часа ФИЛОЗОФИЈА Стефан Сидовски Сидо ВОВЕД ВО МОДНА КОЛЕКЦИЈА Никола...   More info


© 2017 Siguez