Wedding Weekend -Wedding Expo

24 Nov 20:00 24 Nov 20:00 - Skopje Skopje
Skopje Marriott Hotel Skopje Marriott Hotel
Магазинот за културата на венчавките Во Бело ве поканува на есенскиот Wedding Weekend во Marriott Hotel во Скопје. Организирајте ја вашата свадба за само еден ден, најдобрите креа   More info

Младинска Академија [1.2] – Парите Растат На Дрво

25 Nov 09:00 - 26 Nov 18:00 25 Nov 09:00 - 26 Nov 18:00 - Skopje Skopje
Дом на култура „Кочо Рацин“ Скопје - Dom na kultura "Koco Racin" Skopje Дом на култура „Кочо Рацин“ Скопје - Dom na kultura "Koco Racin" Skopje
Почитувани, Сојуз на извидници на Македонија имплементирајќи ја годишната програма продолжува со организирање на наредната трета Младинска Академија која е посветена на тематика   More info

Актуелни прашања поврзани со работењето на централниот регистар

30 Nov 10:30 - 15:00 30 Nov 10:30 - 15:00 - Skopje Skopje
Hotel Continental - Skopje Hotel Continental - Skopje
АКТУЕЛНИ ПРАШАЊА ПОВРЗАНИ СО РАБОТЕЊЕТО НА ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И ПРАВНИТЕ...   More info

Skopje Wine Salon - Vinodonia 2017

01 Dec 16:00 - 02 Dec 20:00 01 Dec 16:00 - 02 Dec 20:00 - Skopje Skopje
Skopje Marriott Hotel Skopje Marriott Hotel
Оваа година по втор пат на 1ви и 2ри декември во хотелот Мериот во Скопје ќе се одржи Скопскиот вински салон-Винодонија 2017, најзначајниот вински настан во Македонија. Овој салон...   More info

Едукативен семинар Пристап до генерација Z и генерација ALPHA

02 Dec 09:30 - 15:00 02 Dec 09:30 - 15:00 - Skopje Skopje
Faculty of Philosophy - Skopje Faculty of Philosophy - Skopje
Почитувани, По огромниот интерес за првиот семинар Пристап до генерација Z и генерација ALPHA низ современи педагошки, психолошки и дефектолошки применливи иновации, Здружението...   More info

Обука: Критичко пишување

02 Dec 10:00 - 16:00 02 Dec 10:00 - 16:00 - Skopje Skopje
OpenSpace- CoWorking Space Skopje OpenSpace- CoWorking Space Skopje
Дали сте пишувале порано критички текстови на која било тема? Дали сакате да научите да пишувате критички? Дали сакате да научите како да ги читате критичките текстови? Дали сака   More info

Aikido seminar with Daniele Montenegro sensei

02 Dec 11:00 - 03 Dec 13:00 02 Dec 11:00 - 03 Dec 13:00 - Skopje Skopje
Карате Клуб Работнички - Скопје/Karate Klub Rabotnicki - Skopje Карате Клуб Работнички - Скопје/Karate Klub Rabotnicki - Skopje
Daniele Montenegro was born in Turin 1982 and began training Aikido at the age of 5. In 2000, after obtaining 1st Dan rank when he was only 17, he starts following Yoji Fujimoto...   More info

Share and Care Activity Week

04 Dec 02:00 - 09 Dec 02:00 04 Dec 02:00 - 09 Dec 02:00 - Skopje Skopje
Скопје - Skopje Скопје - Skopje
Would you like to help others and make the world a better place to live in? Estiemers in action! Join us! LG Skopje for the first time is organizing an unforgettable SERC themed...   More info

Masterclass: Hacking & Securing Windows Infrastructure in Skopje

04 Dec 08:30 - 07 Dec 17:30 04 Dec 08:30 - 07 Dec 17:30 - Skopje Skopje
Skopje Skopje
Ethical Hackers Combo Paula Januszkiewicz and Greg Tworek in Skopje Price: 999 EUR In the period of 04 Dec 07 Dec 2017 as a part of a security event of the year, organized by...   More info

ОБУКА за стекнување „Лиценца за физичко обезбедување“

04 Dec 11:00 - 09 Dec 16:00 04 Dec 11:00 - 09 Dec 16:00 - Skopje Skopje
Skopje Skopje
Комората на Република Македонија за приватно обезбедување, организира ОСПОСОБУВАЊЕ за ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ за стекнување со ЛИЦЕНЦА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во градот Скопје , во периодо   More info

Обука за пишување проекти

06 Dec 10:00 - 07 Dec 16:00 06 Dec 10:00 - 07 Dec 16:00 - Skopje Skopje
OpenSpace- CoWorking Space Skopje OpenSpace- CoWorking Space Skopje
Научете како се развива една идеја до реализација или доколку веќе имате некоја идеја за проект, креативно решение за некој општествен предизвик ЦЕКОС ќе ви пружи стручна помош да...   More info

Идеме на Global Talent!

13 Dec 17:30 - 19:00 13 Dec 17:30 - 19:00 - Skopje Skopje
Ekonomski Fakultet - Skopje, Univerzitet "Sv. Kiril i Metodij" Ekonomski Fakultet - Skopje, Univerzitet "Sv. Kiril i Metodij"
Што ако ти кажеме дека имаш супер кул можност да стекнеш работно искуство во престижни компании од типот на Microsoft, Tata Consultancy, Electrolux, DHL и многу други? Дознај...   More info

Course " Flossing "

17 Feb 09:00 - 17:00 17 Feb 09:00 - 17:00 - Skopje Skopje
Skopje Skopje
Македонското физиотерапевтско здружение организира курс FLOSSING во соработка со EasyFlossing Academy од Германија . Курсот ќе се одржи во Скопје на 17 Февруари 2018 .Котизација...   More info

Kraftwerk - 3D Concert

27 Feb 20:45 - 21:45 27 Feb 20:45 - 21:45 - Skopje Skopje
Skopje Skopje
Sportski centar Boris...   More info

ATB во Скопје - Одложено

21 Apr 10:25 - 22 Apr 05:00 21 Apr 10:25 - 22 Apr 05:00 - Skopje Skopje
Skopje Skopje
АТВ е едно од највлијателните имиња во светот на денс музиката кое повеќе од 15 години е предводник на светската електронска сцена.Секогаш во врвот на листата на ДЈ МАГ АТВ не...   More info

Europe and the Balkans - 13th UACS Annual Conference

17 May 09:00 - 16:00 17 May 09:00 - 16:00 - Skopje Skopje
UACS Skopje UACS Skopje
This inter-and multi-disciplinary conference seeks to re-examine the complex construct of the Balkans in the European political and cultural imagination. Though claimed by the...   More info


© 2017 Siguez