Past Events

Lidership in action Training

16 Apr 09:00 - 17 Apr 17:00 16 Apr 09:00 - 17 Apr 17:00 - Skopje Skopje
Skopje Marriott Hotel Skopje Marriott Hotel
Пријавувањето е во тек! Формата на обуката е прилагодена за жени во бизнис. Целата програма е организирана во 2 тренинг сесии, секоја во траење од 2 дена, со пауза помеѓу сесиите...   More info

EducationUSA Fair in Skopje!

19 Apr 17:00 - 19:00 19 Apr 17:00 - 19:00 - Skopje Skopje
Skopje Marriott Hotel Skopje Marriott Hotel
Сакате да студирате во САД? Посетете го Саемот за високо образование во САД EducationUSA, кој ќе се оддржи во Македонија, на 19-ти април 2018 година во Скопје! EducationUSA Маке   More info


© 2019 Siguez