Past Events

Wizz Air Skopje Marathon / Виз Ер Скопски маратон

06 May 08:30 - 14:00 06 May 08:30 - 14:00 - Skopje Skopje
Skopski Maraton Skopski Maraton
МК 14-то издание на најмасовната спортска манифестација во Македонија, Виз Ер Скопски маратон, ќе се одржи на 6 мај 2018. На програмата се 4-ри трки: маратон, полумаратон, штафе   More info


© 2018 Siguez