One Love Tour - Skopje

30 Sep 21:00 - 01 Oct 04:00 30 Sep 21:00 - 01 Oct 04:00 - Skopje Skopje
Skopski Saem Skopski Saem
Ви ја претставуваме One Love турнејата! Скопје ќе биде дел од најголемата Македонско-Бугарска фестивалска турнеја OneLoveTour, настанот ќе се одржи на 30-ти септември во Хала-5...   More info


© 2017 Siguez