Past Events

Панел: Дали си следниот Форбес 30 под 30?

15 Nov 17:30 - 18:30 15 Nov 17:30 - 18:30 - Skopje Skopje
Social Innovation Hub Skopje Social Innovation Hub Skopje
Бојан Коскаров, основач и косопственик на Creative Hub, зборува за предизвиците на основање сопствена компанија на 21 година, без завршен факултет со сопствен капитал. Creative...   More info


© 2017 Siguez