Past Events

Si të ushqeheni në mënyrë të shëndetshme gjatë shtatzënisë

17 Jan 19:00 - 20:00 17 Jan 19:00 - 20:00 - Skopje Skopje
Spitali Acibadem Sistina Spitali Acibadem Sistina
Cilat janë mineralet dhe vitaminat më të rëndësishme për të cilat nëna ka nevojë për të pasur një fetus të shëndetshëm, si duhet të kombinohet ushqimi në mënyrë që organizmi të...   More info


© 2018 Siguez