Работилница со Илина Ведран

20 Feb 19:00 - 21:00 20 Feb 19:00 - 21:00 - Skopje Skopje
Tcc Grand Plaza Tcc Grand Plaza
Како го замислувате својот живот а каква е вашата реалност? Колку се слушате себеси а колку ги слуштате другите? Дали имате чувство дека искуствата ви се повторуваат? Луѓето...   More info

Seminar on Neuropsychology in Skopje by Dr Anna Emmanouel

24 Feb 10:30 - 14:30 24 Feb 10:30 - 14:30 - Skopje Skopje
Tcc Grand Plaza Tcc Grand Plaza
Seminar on Neuropsychology by Dr Anna Emmanouel -Clinical Neuropsychologist -Lecturer, Psychology Department The University of Sheffield International Faculty, CITY College View...   More info

Дводневна работилница

24 Mar 10:00 - 25 Mar 18:00 24 Mar 10:00 - 25 Mar 18:00 - Skopje Skopje
Tcc Grand Plaza Tcc Grand Plaza
Ако имате предизвици во својот живот на личен и професионален план...тешко ви е да ја пронајдете причината поради која постојано се враќате на старите работи...емотивните состојби...   More info


© 2018 Siguez