Ana Nikolic & Rasta - 16.02.2018, Vip Arena Boris Trajkovski

16 Feb 21:00 - 17 Feb 01:00 16 Feb 21:00 - 17 Feb 01:00 - Skopje Skopje
Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
  More info

Mate Mišo Kovač - 17. fevruari 2018 - Vip Arena Boris Trajkovski

17 Feb 21:00 - 18 Feb 00:00 17 Feb 21:00 - 18 Feb 00:00 - Skopje Skopje
Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
По долги 20 години македонската публика конечно добива можност да ужива во песните на легендарниот хрватски пејач, Мишо Ковач. На 17 февруари 2018, во Скопје, во ВИП Арената Бо   More info

HITO во Скопје!

24 Feb 23:00 - 25 Feb 06:00 24 Feb 23:00 - 25 Feb 06:00 - Skopje Skopje
Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
Затоа што примарна цел на нашите настани е промоција на квалитетна, урбана и прогресивна музика и запознавање на домашната публика со светските трендови и актуелните и најбарани...   More info

Fire of Anatolia - 12. Mart 2018 - Vip Arena Boris Trajkovski

12 Mar 20:30 - 22:00 12 Mar 20:30 - 22:00 - Skopje Skopje
Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
Светската атракција Fire of Anatolia со нивното спектакуларно шоу кое никого не остава рамнодушен, доаѓа во Скопје! Билетите за овој спектакл ќе бидат пуштени во продажба наскоро...   More info

Marija Serifovic - 17. Mart 2018 - Vip Arena Boris Trajkovski

17 Mar 21:00 - 18 Mar 01:00 17 Mar 21:00 - 18 Mar 01:00 - Skopje Skopje
Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
Марија Шерифовиќ на голем солистички концерт за прв пат во Скопје! Билети на сите продажни места на КупиКартиЗаСе, Пола Југотон, Југотон, Цвеќара Розе Веро2, како и онлајн на www...   More info


© 2018 Siguez