Past Events

Friday Bounce во night club VOX

09 Feb 23:59 - 10 Feb 03:59 09 Feb 23:59 - 10 Feb 03:59 - Skopje Skopje
VOX Night Club VOX Night Club
По подолго време, Dj Shorty P ќе се претстави со свој целовечерн сет пред скопската публика. Моментално најголемите hip-hop и r`n`b хитови се на менито овој петок во VOX Night...   More info

Cyrillic во night club VOX

10 Feb 23:59 - 11 Feb 03:59 10 Feb 23:59 - 11 Feb 03:59 - Skopje Skopje
VOX Night Club VOX Night Club
Андреј и Бојан, кај публиката попознати како Cyrillic, оваа сабота се домаќини во VOX Night Club. Дуото кое со хитот Feel Like сеуште е актуелно во етерот, уште еднаш Ве кани на д   More info

Friday Bounce во night club VOX

16 Feb 23:59 - 17 Feb 03:59 16 Feb 23:59 - 17 Feb 03:59 - Skopje Skopje
VOX Night Club VOX Night Club
Нова Friday Bounce забава е пред нас на подиумот во VOX Night Club. Irie Scratch и Fitty Flow (Sure Shotz Entertainment) со најголемите hip-hop, r`n`b и trap хитови се позади г   More info

Dj Guardian во night club VOX

17 Feb 23:59 - 18 Feb 03:59 17 Feb 23:59 - 18 Feb 03:59 - Skopje Skopje
VOX Night Club VOX Night Club
Нова дружба со најголемите светски музички хитови не очекува оваа сабота на подиумот во VOX Night Club. Dj Guardian е задолжен за изборот, а на Вас е само да си го резервирате п   More info


© 2018 Siguez