ЈАС МОЖАМ - Мотивациски Семинар со Снежана Билко

28 Apr 18:00 - 22:00 28 Apr 18:00 - 22:00 - Stip Stip
Hotel Oaza Hotel Oaza
Мотивациски Семинар со СНЕЖАНА БИЛКО во Штип ,,ЈАС МОЖАМ,, Почитувани, На моја огромна радост и особена чест по втор пат ќе дојдам во вашиот град Штип со мој втор мотивациски...   More info

Galoski at Clique

28 Apr 23:59 - 29 Apr 04:00 28 Apr 23:59 - 29 Apr 04:00 - Stip Stip
Night Club Clique Night Club Clique
Stay tuned for more! Follow Galoski on Instagram https:/www.instagram.com/galoskimusic...   More info

Доделување признанија 14 Јуни Светски ден на крводарителството

14 Jun 12:00 - 15:00 14 Jun 12:00 - 15:00 - Stip Stip
Црвен Крст Штип Црвен Крст Штип
Општинската организација на Црвен крст Штип по повод 17-ти Март, Денот на крводарителството во Република Македонија ќе организира свечена манифестација на која ќе бидат доделени...   More info

Big announcement coming soon! Stay Tuned.

06 Jul 18:00 06 Jul 18:00 - Stip Stip
Coming soon Coming soon
Festival announcement coming soon...   More info


© 2018 Siguez