2 Cellos во Скопје // 06.10.2018 // Вип Арена

06 Oct 21:00 - 23:00 06 Oct 21:00 - 23:00 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
ПЛАНЕТАРНАТА МУЗИЧКА СЕНЗАЦИЈА 2 CELLOS КОНЕЧНО СО ГОЛЕМО АРЕНА ШОУ ВО СКОПЈЕ! Драги пријатели, Задоволство ни е да ви најавиме дека една од концертно најуспешните светски...   More info


© 2018 Siguez