РАМПАРАРАМИЗИРАЊЕ, концерт на СУПЕРХИКС во Скопје!

15 Dec 20:30 - 23:59 15 Dec 20:30 - 23:59 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
РамПаРаРам е стихот кој последнава година најчесто го слушаме. Во кола, по дома, на ТВ, од фрижидер, во комшии, на пиво, во диско, насекаде... А 15 декември е денот кој ќе му да   More info

U-RECKEN @ HAPPY NEW YEAR во ВИП сала Борис Трајковски

31 Dec 22:00 - 01 Jan 08:00 31 Dec 22:00 - 01 Jan 08:00 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
SUN Production со особено задоволство Ве кани да бидете дел од најмасовната Новогодишна журка во градот убав. Изминатава година навистина се потрудивме да обезбедиме гостување на...   More info

HITO во Скопје!

24 Feb 23:00 - 25 Feb 06:00 24 Feb 23:00 - 25 Feb 06:00 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
Затоа што примарна цел на нашите настани е промоција на квалитетна, урбана и прогресивна музика и запознавање на домашната публика со светските трендови и актуелните и најбарани...   More info

Kraftwerk Skopje Εκδρομή με το www.dailytrips.gr

27 Feb 11:00 - 23:59 27 Feb 11:00 - 23:59 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
Εκδρομή για την συναυλία των KRAFTWERK Σκόπια 27 Φλεβάρη Live 27/02/18 ARENA BORIS TRAJKOVSKI Το dailytrips.gr διοργανώνει εκδρομή μεταφορά με πούλμαν στην συναυλία των Kraftwerk...   More info

Εκδρομη Με Rock Tours Για Toto Στα Σκοπια Στις 05/03/18

05 Mar 09:00 - 06 Mar 06:00 05 Mar 09:00 - 06 Mar 06:00 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
Tο Rock Tours διοργανωνει εκδρομη στα Σκοπια για την συναυλία των Toto που θα πραγματοποιηθεί στο Boris Trajkovski Sports Center στις 05/03/18 Το ΚΟΣΤΟΣ μεταφοράς & εισιτηρίου...   More info

Toto Skopje Εκδρομή με το dailytrips.gr

05 Mar 11:00 - 23:59 05 Mar 11:00 - 23:59 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
Εκδρομή για την συναυλία των TOTO Σκόπια 5 Μαρτίου Live 05/03/18 ARENA BORIS TRAJKOVSKI Το dailytrips.gr διοργανώνει εκδρομή μεταφορά με πούλμαν στην συναυλία των Toto που θα   More info

ТОТО во Скопје/ 05 март/ ВИП Арена

05 Mar 20:30 - 23:00 05 Mar 20:30 - 23:00 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
ЛЕГЕНДАРНИТЕ ТОТО ЗА ПРВ ПАТ ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ! Драги пријатели, Со огромно задоволство сакаме да ве информираме дека еден од најголемите американски бендови на сите времиња-ТОТО...   More info

Rag`n`Bone MAN во Скопје @11.05.2018

11 May 21:00 - 23:00 11 May 21:00 - 23:00 - Struga Struga
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
RAG`N`BONE MAN ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Почитувани пријатели, Огромно задоволство ни е да ви најавиме дека една од најактуелните светски ѕвезди во моментов, еден од највозбудливите и...   More info


© 2017 Siguez