Hotel Makpetrol 4* Strugë / 240 € cifti, 3 Netë (M+D)

30 Dec 12:00 - 02 Jan 10:00 30 Dec 12:00 - 02 Jan 10:00 - Struga Struga
Hotel Makpetrol Struga Hotel Makpetrol Struga
Hotel Makpetrol 4 Strugë 240 € çifti, 3 Netë (M D) Në cmim përfshihen: Fjetja, mëngjesi dhe darka. TVSH-ja dhe taksa turistike lokale. Darka Gala e Viti të Ri. Wi-Fi. Kënd...   More info


© 2017 Siguez