Past Events

Lounge Bar Select STARA NOVA Godina 2018

13 Jan 20:00 - 14 Jan 00:00 13 Jan 20:00 - 14 Jan 00:00 - Strumica Strumica
Cafe Bar Select Cafe Bar Select
@LoungeBarSelect организира дочек на Стара Нова Година жива музика и големо изненадување. За забавата ке бодат одговорни нашите веќе добро познати Zvezdi Band. Повелете да се...   More info

Fiki Storaro I 20 Јануари 2018 I Cafe Bar Select

20 Jan 22:00 - 21 Jan 04:00 20 Jan 22:00 - 21 Jan 04:00 - Strumica Strumica
Cafe Bar Select Cafe Bar Select
Продолжуваме со јануарското лудило и празничните забави !!!! Следен на репертоарот во CafeBarSelect e бугарскиот поп-фолк пејач FikiStoraro!!!! За загревање на атмосферата и наш   More info

FIKI live at Cafe bar Select - Strumica, Macedonia

20 Jan 23:00 - 21 Jan 03:00 20 Jan 23:00 - 21 Jan 03:00 - Strumica Strumica
Cafe Bar Select Cafe Bar Select
Фики гостува отново в Струмица, Македония...   More info

Фики At Македония, Струмица, Кафе бар Селект

20 Jan 23:30 - 21 Jan 06:00 20 Jan 23:30 - 21 Jan 06:00 - Strumica Strumica
Cafe Bar Select Cafe Bar Select
Фики At Македония, Струмица, Кафе бар Селект инфо: 070/310-013 Magdalena Magi Vitanova 071/307-891 Mitko Kocev 075/346-232 Martin...   More info


© 2018 Siguez