Планинарска Вечер 2017 г.- ПК Ентузијаст Струмица

25 Nov 20:00 25 Nov 20:00 - Strumica Strumica
Planinarski Klub Entuzijast Strumica/Планинарски Клуб Ентузијаст Струмица Planinarski Klub Entuzijast Strumica/Планинарски Клуб Ентузијаст Струмица
ПОКАНА: Планинарско Алпинистичкиот Орентационен Клуб ЕНТУЗИЈАСТ Струмица ве поканува да бидете присутни на традиционална меѓународна планинарска вечер на ден 25.11 2017г. (сабота...   More info

Етно Вешта Жена 2017/ Нашите слатки задоволства

26 Nov 17:00 - 22:00 26 Nov 17:00 - 22:00 - Strumica Strumica
Hotel & restaurant ,,St. George" - Strumica Hotel & restaurant ,,St. George" - Strumica
Почитувани наши жени !!! Еве не и оваа година тимот на Вешта Жена од Струмица, да ви презентира дел од слатките задоволства на кујната. Овој пат се определивме за најслатките тра   More info

Strumički karneval!

01 Feb 21:00 - 02 Feb 00:00 01 Feb 21:00 - 02 Feb 00:00 - Strumica Strumica
Strumica Strumica
  More info


© 2017 Siguez