Strumica OPEN festival (10-19 august 2018)

10 Aug 20:00 - 19 Aug 23:50 10 Aug 20:00 - 19 Aug 23:50 - Strumitsa Strumitsa
Strumica OPEN Festival Strumica OPEN Festival
слушајгосрцето и дозволи да ти го покаже патот до најголемиот и најуникатен open-air фестивал во Македонија! Од 10 до 19 август, Струмица ќе ги активира своите уникатни сцени по   More info


© 2018 Siguez