Тони и Чомбе во живо

24 Nov 21:30 - 25 Nov 12:50 24 Nov 21:30 - 25 Nov 12:50 - Sveti Nikole Sveti Nikole
Upstairs Lounge bar & Restaurant Upstairs Lounge bar & Restaurant
Резервации на 070/962-116 и 070/716...   More info

Новогодишен фестивал и базар во Св. Николе

26 Dec 17:00 - 28 Dec 21:00 26 Dec 17:00 - 28 Dec 21:00 - Sveti Nikole Sveti Nikole
Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
Годинава повторно го организираме нашиот Новогодишен фестивал и базар! Новогодишниот фестивал ќе трае од 26-ти до 28-ми декември, секој ден од 17:00 до 21:00 часот на Меѓунаро   More info


© 2017 Siguez