Втора Научна Конференција за Аерозагадување

30 Oct 11:00 - 15:00 30 Oct 11:00 - 15:00 - Tetovë Tetovë
South East European University (SEEU) South East European University (SEEU)
Повеќе од 50 од светската популација живее во градовите, а според Светската Здравствена Организација дури 92 од луѓето кои живеат во градовите дишат загаден воздух. На глобално...   More info


© 2017 Siguez