Bistra Adventure 2018

02 Sep 08:00 - 20:00 02 Sep 08:00 - 20:00 - Tresonce Tresonce
Tresonce Tresonce
Планински авантури со велосипедски тури, планинарење и трчање на Бистра со старт од Тресонче. Деталите ќе бидат објавени наскоро...   More info


© 2018 Siguez