Bistra Adventure 2018

Bistra Adventure 201802 Sep 08:00 - 20:00 - Tresonce
Tresonce

Route

Планински авантури со велосипедски тури, планинарење и трчање на Бистра со старт од Тресонче.

Деталите ќе бидат објавени наскоро...© 2018 Siguez