⋆Дочек⋆ НА⋆ НОВА⋆ Година ⋆

31 Dec 20:00 - 01 Jan 16:00 31 Dec 20:00 - 01 Jan 16:00 - Valandova Valandova
Мотел/Ресторан Култа-Motel/Restoran Kulta Мотел/Ресторан Култа-Motel/Restoran Kulta
Почитувани, Чест ни е да ви соопштиме дека Мотел Ресторан Кулата ќе биде организатор на забава по повод дочек на Новата 2018 Година . Нашиот тим се погрижи сите услови да бида   More info


© 2017 Siguez