По падините на Плавуш

05 Nov 08:30 - 16:00 05 Nov 08:30 - 16:00 - Valandovo Valandovo
Општина ВАЛАНДОВО Општина ВАЛАНДОВО
Традиционален меѓународен 6ти ноемвриски планинарски марш ПО ПАДИНИТЕ НА ПЛАВУШ во организација на ПЛАНИНАРИ ЈУГ ВАЛАНДОВО Почитувани планинари, Планинарскиот клуб ЈУГ...   More info

Valandovo MTB Tour

05 Nov 09:00 - 14:00 05 Nov 09:00 - 14:00 - Valandovo Valandovo
Valandovo Valandovo
По повод ослободување на Валаново 6ти Ноември заедно со планинарскиот клуб југ од Валандово, ке се организира рекреативна вело-тура со должина од 39км и со искачување од 700м. (60...   More info


© 2017 Siguez