Промоција на кандидат за Градоначалник и листа на советници

24 Sep 19:00 - 21:00 24 Sep 19:00 - 21:00 - Veles Veles
Сала Бели Мугри Сала Бели Мугри
Промоција на кандидат за Градоначалник и листа на сове   More info

Питијада - 2017

06 Oct 08:00 - 08 Oct 02:00 06 Oct 08:00 - 08 Oct 02:00 - Veles Veles
Epicentrum-Veles Epicentrum-Veles
Ве покануваме на пита Пастрмајлиа и чаша вино во Велес на 06,07 и 08.10.2017 година... Како и секогаш ќе има многу познати групи и пеачи а главна ѕвезда е Здравко Чолиќ...   More info

„Велешка питијада 2017" - 6, 7 и 8 октомври

06 Oct 10:00 - 08 Oct 00:00 06 Oct 10:00 - 08 Oct 00:00 - Veles Veles
Општина Велес Општина Велес
ПРОГРАМА ЗА ВЕЛЕШКА ПИТИЈАДА 2017 ПРВА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР 06.10.2017 год. петок 17:00 18:00 ОЈУДГ Димче Мирчев , БС Анабела и БС Црни Мачиња 18:00 Свечено отворање 18:30 19:00...   More info

Koncert Zdravka Čolića

07 Oct 22:00 - 08 Oct 02:00 07 Oct 22:00 - 08 Oct 02:00 - Veles Veles
Veles, Macedonia Veles, Macedonia
Koncert Zdravka Čolića povodom manifestacije. : Pitijada u Velesu, Makedonija! 7.10.2017...   More info

Classic car show- Veles 2017

08 Oct 10:00 - 15:00 08 Oct 10:00 - 15:00 - Veles Veles
Veles, Macedonia Veles, Macedonia
Втора изложба на класични автомобили во Велес.Изложбата е дел од програмата на Велешка питијада 2017 и истата ќе се одржи кај новиот кружен тек на ул.Благој Ѓорев-Велес Пријавете...   More info

Свечен МАРШ (Папрадиште-Чеплес-Долна Бабина Дупка)

11 Oct 09:00 - 18:00 11 Oct 09:00 - 18:00 - Veles Veles
Планинарскиот дом Папрадиште/Mountain House Papradiste Планинарскиот дом Папрадиште/Mountain House Papradiste
На 11 октомври, 2017(среда, државен празник)ЕГ Грин Пауер со своите пријатели организираат еднодневен марш Папрадиште-Чеплес-Долна Бабина Дупка на кој ќе се изврши свечено пос   More info


© 2017 Siguez