Собир на навивачи на Ливерпул во Велес

04 Apr 19:30 - 23:45 04 Apr 19:30 - 23:45 - Veles Veles
Drama Café Drama Café
Драги другари и другарки чест ни е да ве поканиме на собирот на навивачи на Ливерпул кој ќе се одржи во Драма Кафе во Велес! На собирот на кој ќе присуствуваат фанови од цела Маке   More info


© 2018 Siguez