Koncert Zdravka Čolića

07 Oct 22:00 - 08 Oct 02:00 07 Oct 22:00 - 08 Oct 02:00 - Veles Veles
Veles, Macedonia Veles, Macedonia
Koncert Zdravka Čolića povodom manifestacije. : Pitijada u Velesu, Makedonija! 7.10.2017...   More info

Classic car show- Veles 2017

08 Oct 10:00 - 15:00 08 Oct 10:00 - 15:00 - Veles Veles
Veles, Macedonia Veles, Macedonia
Втора изложба на класични автомобили во Велес.Изложбата е дел од програмата на Велешка питијада 2017 и истата ќе се одржи кај новиот кружен тек на ул.Благој Ѓорев-Велес Пријавете...   More info


© 2017 Siguez