Nezaboraven DOCEK 2018

31 Dec 20:00 - 01 Jan 05:00 31 Dec 20:00 - 01 Jan 05:00 - Vinica Vinica
Hotel Centrobiznis Hotel Centrobiznis
ДА ЈА ИСПРАТИМЕ СТАРАТА И ДОЧЕКАМЕ НОВАТА 2018, СО НЕЗАМЕНЛИВИТЕ АМАЈЛИЈА БЕНД И ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ НА ХОТЕЛ ЦЕНТРОБИЗНИС Виница,ЛУДА И НЕЗАБОРАВНА ЗАБАВА , ВКУСНА ХРАНА И...   More info


© 2017 Siguez