Past Events

Отворени денови за платена студентска пракса во Америка

15 Jan 09:00 - 18 Jan 20:00 15 Jan 09:00 - 18 Jan 20:00 - Skopje Skopje
NewMan's Business Accelerator NewMan's Business Accelerator
ЊуМенс Бизнис Акцелераторот обезбедува СТУДЕНТСКА ЛЕТНА РАБОТА И ПРАКСА ВО АМЕРИКА ПО СТРУКА. Доколку сакаш да ја искористиш оваа можност АПЛИЦИРАЊЕТО Е СЕГА. За повеќе инфо   More info


© 2018 Siguez